18 juli 2014

Kolla blicken


Avundsjuka då (längst ner) jämfört med den idag.
Samma lika! Blickar säger mer än tusen ord.

8 kommentarer:

 1. Vems avundsjuka refererar du till här? Din egen avundsjuka mot de med större bröst än du själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen exakt! Där satte du huvudet på spiken ;-)

   Radera
 2. Jag har ganska stora bröst och tycker det är jobbigt att folk inte ser mig i ögonen. Dessutom är det svårt att hitta toppar som sitter nyggt för att inte tala om kavajer. Och snygga bh:ar med bra stöd. Tänk dig för innan! Vilken kupstorlek är 620cc?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag inte, kupstorleken kommer jag få testa efter implantaten är insatta. Man mäter inte på det sättet då det kan bli olika storlek för olika människor (tror jag). Ja, det är en del av grejen, men det får man ta :-) Det är för mine egen skull jag gör det. :-)

   Radera
 3. Skulle gärna göra mina mindre men det är en stor operation så jag vill nog inte riskera ngt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är ju alltid lite läskigt att göra ett ingrepp:-/ men är det ett stort problem för du så tror jag det kan vara en lösning för dig att göra en operation om det gör dig lyckligare:-) för smågrejer som att inte tex kunna använda vilka kläder man vill, självkänsla, självförtroende påverkas av hur vi ser ut på utsidan:-) sedan så lever vi vara en gång och varför göra det värre för sig själv i onödan om man kan göra något åt det:-)

   Radera
 4. Fast där är vi väldigt olika. Jag lägger inte så stor vikt vid utseende, kläder, inredning, karriär etc. Jag har kommit till insikt att det egentligen är av underordnad betydelse. Att umgås med mina nära och kära, att skapa nya kontakter, att mina barn mår bra och växer som mönniskor, att jag får leva och vara frisk, att de runt omkring mig mår bra och trivs med livet, att jag gör bra ifrån mig privat och i arbetet, att tänka på mig själv, det är det som jag värderar mest i livet och som gör att jag mår bra, med med själv och med andra. MEN jag vill att folk tittar mig i ögonen när jag pratar med dem precis som jag tittar dem i ögonen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tur är väl det - att alla är olika! Visst skulle världen vara himla trist om alla tyckte, tänkte och såg likadant ut ;-) Lika blir ofta för tråkigt :-)

   Radera

Om mig

Mitt foto
Skellefteå, Västerbotten, Sweden
30-årig småbarnsmamma och bloggerska som har passion för stil, mode, trender, skönhet och resor. Även lite mat- och dryckestips kan dyka upp mellan varven då jag jobbar inom hotell- och restaurangbranschen. Född och uppväxt i Skellefteå med rötter från sydostasiatiska Indonesien och Sverige, bor i Skellefteå. Driver en populär blogg med minst 2000 unika läsare. För kontakt maila mig på: Cindy_Hedberg@hotmail.com. Instagram: Cindy_Hedberg, Cindys_Mode. Snapchat: Cindy_Hedberg. Massa kärlek /C