26 juli 2014

Att vara född snygg

Att vara född snygg för att komma upp till bloggtoppen är det ett måste eller inte om människor vill lyckas med sin blogg? Hjälper utseendet en på traven? Jag tror definitivt det... Vilka människor är bland bloggtoppen idag och varför tror ni läsare att de är det? Visst är de människorna mer eller mindre naturligt vackra?

2 kommentarer:

  1. Och där tappade du en följare... Jag vill läsa en blogg med innehåll, inte en blogg av en "naturligt snygg" bloggare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det var inte det heller som var tanken bakom det inlägget, jag undrade mer varför det är så :-) Finns ju många intressanta människor där ute att följa, men oftast inte alltid är det bloggskrivare som är snygga som lockar följare. Ta typ Blondinbella, Kenza och Kissie - hur många följare har de inte fått tack vare just utseendet? Sedan vad de gör är en annan femma :-) Alla av dem gör olika grejer men det de har just gemensamt är ett snyggt utseende. Det verkar vara en framgångsfaktor.

      Radera

Om mig

Mitt foto
Skellefteå, Västerbotten, Sweden
30-årig småbarnsmamma och bloggerska som har passion för stil, mode, trender, skönhet och resor. Även lite mat- och dryckestips kan dyka upp mellan varven då jag jobbar inom hotell- och restaurangbranschen. Född och uppväxt i Skellefteå med rötter från sydostasiatiska Indonesien och Sverige, bor i Skellefteå. Driver en populär blogg med minst 2000 unika läsare. För kontakt maila mig på: Cindy_Hedberg@hotmail.com. Instagram: Cindy_Hedberg, Cindys_Mode. Snapchat: Cindy_Hedberg. Massa kärlek /C