21 juli 2014

Operation ombokad

Operationen kommer att bli framflyttad till den 22 september istället för den 9 september (som jag skrev tidigare). Blev att boka in en liten magoperation också så därav framflyttningen. Kul att jag kan göra båda samtidigt! Jag väntar med spänning på att få det gjort. I slutet av augusti har jag dessutom solsemester att se fram emot en vecka, bara bra saker som kommer... Vilken härlig 25-årspresent för mig själv!

9 kommentarer:

  1. Varför operera magen? Är inte den funktionell?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska justera den efter barnafödande. Inget som träning biter på så jag ska ta till kviven istället för att få den snygg igen :-)

      Radera
    2. Men din mage är så fin i bikini tycker jag!

      Radera
    3. Tackar tackar, jo men det är bara på bild :-) I verkligheten är den hemsk ;-)

      Radera
  2. Kommer det inte bli ärr vid dina bristningar? Alla operationer har sina nackdelar...

    SvaraRadera
  3. Närmast obefintliga kommer säkert synas litegrann men inte särskilt mycket... Men man får se hur det tar sig, det kan ju vara olika för olika personer. Men ju mindre desto bättre för mig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte :-)

      Radera
  4. Är det inte bättre att vänta till du skaffat barn klart? Tänkte om du får samma bristningar igen så kanske du vill göra det ännu en gång?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte om jag vill ha fler barn i framtiden just nu:-) tycker att ett känns bra och därför känns det helt okej att operera magen just nu :-) om det ska bli fler blir det efter 30, men det är ju en bit bort :-) men som sagt , jag vet inte om jag vill ha mer ;-)

      Radera

Om mig

Mitt foto
Skellefteå, Västerbotten, Sweden
34-årig tonårsmamma och bloggerska som har passion för stil, mode, trender, skönhet och resor. Även lite mat- och dryckestips kan dyka upp mellan varven då jag jobbat inom hotell- och restaurangbranschen. Född och uppväxt i Skellefteå med rötter från sydostasiatiska Indonesien och Sverige, bor i Skellefteå. Driver en populär blogg med minst 2000 unika läsare. För kontakt maila mig på: Cindy_Hedberg@hotmail.com. Instagram: Cindy_Hedberg, Cindys_Mode. Massa kärlek /C