31 januari 2016

Ett nytt februari 2016

Avslutar min 121-timmars månad ikväll och startar om imorgon klockan elva för att jobba hela dagen. Ska ta tag i alla kläder, skor och diverse småsaker som bara ligger och tar plats över hela rummet. Ska bli skönt att äntligen få till det... Ja, bara att worka lite mer då. Ha en fin söndag.

2 kommentarer:

 1. Hur klarar du din shopping vad gäller inredning och kläder på en 70% servitrislön? Nu gissar jag att en del bilder du lägger ut är från provhytter så du köper inte alla kläder men ändå? Var hittar du kläder till bra pris?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just inredningsgrejer såsom textilier har jag på avbetalning (beställer mestadels från Ellos vad gäller gardinger, påslakan, kuddar osv). När jag beställt från IKEA har jag fyndat en del prisvärt som jag beställer och betalar direkt. Ex. spots har de för under hundringen, sjukt prisvärt.

   Just kläder kollar jag på nätet mestadels då jag gärna sitter hemma i lugn och ro och kollar innan jag beställer. Och även där kan man delbetala om man hittar något fint.

   Så månadskostnaden blir avsesvärt lägre än om jag köpt av allting på en gång direkt. Sedan så använder jag sparandet ibland, mestadels till engångskostnader såsom möbler. Även bilen ser jag till att spara till om något skulle hända där.

   Men om du letar efter billiga kläder så är ju ett tips att spana på nätet, där måste det mesta var prispressat i och med konkurransen. Sedan kan man ju välja att handla dyrt, men sånt kan ju vara värdare att handla billigt då det är en förbrukningsvara. :)

   Radera

Om mig

Mitt foto
Skellefteå, Västerbotten, Sweden
Känd fashionista, småbarnsmamma och bloggerska. Har passion för stil, mode, trender, skönhet och resor. Bloggar även om mitt familjeliv som singelmamma. Även lite mat- och dryckestips kan dyka upp mellan varven då jag jobbar inom restaurangbranschen. Född och uppväxt i Skellefteå med rötter från sydostasiatiska Indonesien och Sverige, bor i Skellefteå. Driver en populär blogg med minst 2000 unika läsare. För kontakt maila mig på: Cindy_Hedberg@hotmail.com. Instagram: Cindy_Hedberg, Cindys_Mode. Snapchat: Cindy_Hedberg. Massa kärlek /C