28 januari 2016

...

9 kommentarer:

 1. Rubriken skulle ha varit (.)(.) istället :)

  SvaraRadera
 2. Fråga - vad engagerar dig? I din blogg verkar du vara mest fixerad vid dina nya tuttar, smink, utseende. Finns det något djup i den riktiga Cindy, något du brinner för, vil uppnå eller är engagerad i (som inte har med utseende att göra)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu känns det som om den sidan ligger lite på sidan av här på bloggen. Helt klart! Även om jag är ytlig så älskar jag också att vara djup, med samtal och annat. Men just nu känns livet ganska stilla, kanske för att jag vill så eller för att det blev så just nu.

   Bra fråga, självklart vill jag det, men det svåra är ju att börja nånstans... Och att ändra sina vanor litegrann! :)

   Radera
 3. Fortfarande minst lika vacker som sist jag kikade in här 😊 dock var det längesedan. Men så mycket tutt-fokus är det väl inte?
  / Snubben

  SvaraRadera
 4. Fortfarande minst lika vacker som sist jag kikade in här 😊 dock var det längesedan. Men så mycket tutt-fokus är det väl inte?
  / Snubben

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, litegrann kanske ;-) Kul att höra från dig igen! :-)

   Radera
 5. Bara lite 😜. Nåja., dom är väl inte så tokiga. Och leendet har du jobbat med 👍
  /snubben

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Skellefteå, Västerbotten, Sweden
Känd fashionista, småbarnsmamma och bloggerska. Har passion för stil, mode, trender, skönhet och resor. Bloggar även om mitt familjeliv som singelmamma. Även lite mat- och dryckestips kan dyka upp mellan varven då jag jobbar inom restaurangbranschen. Född och uppväxt i Skellefteå med rötter från sydostasiatiska Indonesien och Sverige, bor i Skellefteå. Driver en populär blogg med minst 2000 unika läsare. För kontakt maila mig på: Cindy_Hedberg@hotmail.com. Instagram: Cindy_Hedberg, Cindys_Mode. Snapchat: Cindy_Hedberg. Massa kärlek /C